Avui l'Escola de Pares i Mares fa 15 anys


Ep!!!, aquest mes de maig complim 15 anys, i volem celebrar-ho amb les persones que han fet possible aquest espai de trobada de famílies. L'EscolaPiM actualment està poc activa, però no perd de vista el compromís de continuar creant activitats per augmentar el benestar i l'harmonia al món. 

Aquest Bloc va ser creat perquè fes d'enllaç entre allò que es vivia a la sessió del curs, xerrada o taller, i les famílies de l'Escola Estalella. En el primer any a L'EscolaPiM només podien assistir els pares i les mares de l'Escola Estalella, a partir del segon any ja es va obrir a totes les famílies del Penedès... El Blog sempre ha estat un espai dinàmic, per això hem pensat que aquest sigui el recurs per celebrar l'efemèride. 

Cada mes, i durant quinze mesos publicarem aportacions dels conferenciants que han participat en l'Escola de Pares. I si tu, que ens estàs llegint ara, has estat alumne i ens vols fer arribar un text, vídeo, àudio, ... sobre la teva experiència viscuda amb l'associació, serà molt benvinguda la teva aportació. Podeu enviar-nos un correu electrònic a escolapim@gmail.com amb les vostres aportacions. 

Aquest projecte l'hem anomenat "15 anys, 15 articles" i el primer post vol ser un homenatge a Carles Capdevila. El  volem recordar no només perquè va participar sinó també per l'empremta que va deixar en el món educatiu. 

Tot seguit trobareu un tros del vídeo de la conferència "El paper del pare en l'educació dels fills" explicant la seva idea: "Educar amb els cinc sentits" (sentit comú, sentit del ridícul, sentit del deure, sentit de la moral i sentit de l'humor), ja que ens sembla una idea que, tot i tenir uns quants anys, encara és aplicable en el dia d'avui a l'hora d'educar les criatures.



Carles Capdevila, (1965- 2017) periodista, director del diari ARA, durant quatre anys va encapçalar el programa de Catalunya ràdio "Eduqueu les criatures" 

 

Comentaris