AVUI A L'ESCORXADOR

NOMÉS QUEDEN 5 PLACES!!!

 "Navegar per l'univers de les emocions per a construir benestar" del Catedràtic i expert en Intel·ligència emocional Rafel Bisquerra
i et podràs endur un val per a una jornada amb família a la natura, al mig del Montseny gentilesa de la  "Granja Escola"



La importància de les emocions en les nostres vides i en les relacions amb els altres persones és un fet que cal tenir present en educació i en la vida personal.  Posem nom a les emocions amb paraules, però en general sabem poc d'elles. 

Aquesta activitat formativa ens proposa transformar les paraules que expressen emocions en un mapa que ens ajudi a navegar pel complex univers d'aquestes. Identificar on estem i on volem anar; albirar com podem navegar pel món emocional amb majors probabilitats d' arribar a bon port. Tot això ens ajudarà a millorar  la convivència i en el benestar personal i social.






Dia: 15 de Març  hora: 17.30h

LLoc: Sala d'actes Edifici Escorxador C/ Escorxador, 19
(08720) Vilafranca del Penedès

Preu entrada 12 euros. 
Venda anticipada amb descomptes, per a grups de 4 o més de 4 persones entrada a 8 euros !!!  

Xerrada Rafael Bisquerra " L'univers de les emocions"
 

Rafel Bisquerra

Director del Postgrau en educació emocional i benestar i del Postgrau en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions de la UB. Catedràtic d’Orientació Psicopedagògica a la Universitat de Barcelona (UB). Doctor en Ciències de l’Educació i Llicenciat en Psicologia. La seva línia de recerca es l’educació emocional, des de mitjans dels anys noranta. És el fundador i primer director del GROP (Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica) i dinamitzador de les Jornades d’Educació emocional que se celebren cada any des de 2005 a la UB.




SORTEIG D'UNA SORTIDA FAMILIAR A LA NATURA

Gràcies a La Granja Escola al finalitzar la xerrada regalarem un val per a una jornada familiar, d'un mati a la natura al Parc Natural del Montseny, amb un conjunt d'activitats d'educació emocional per aprendre petits i grans. Més informació EMOFAMILYexcursions   






Observacions:
Per a que les activitats es puguin realitzar cal un mínim de participants.Si es donés el cas d'haver de suspendre l'activitat per aquest motiu, els diners seran retornats prèvia presentació del justificant del pagament.

Aforament limitat. Places limitades.

En cas d'excés es computarà per rigorós ordre d'inscripció

No es retornen els diners abonats per causes alienes a l'entitat.

Participant en les activitats de l'EscolaPiM estàs col·laborant en la continuïtat del projecte social de l'associació.



Moltes gràcies per la teva confiança.

Comentaris