Conferència Magistral

Tres-centes-cinquanta persones van asistir a la Conferència Magistral d' en Xevi Verdaguer que va ser organitzada per la nostra entitat. Un repte superat gràcies a totes les persones voluntàries, empreses patrocinadores, i a la Societat la Principal.

La salut moltes vegades es veu com a l'absència de malaltia, però hem de tenir en compte que la OMS, a l'any 1946 va definir la salut com "Un estat complet de benestar físic, mental i social, no només l'absència de malaltia"

El Col·legi de Metges de Catalunya va definir la salut com "una manera de viure joiosa, autonoma i solidaria"

El microbiòleg René Dubos diu : "La salut és principalment una mesura de la capacitat de cada persona de fer o de convertirse en allò que vol ser"

Cada dia són més les persones que volen saber i conèixer que els hi produeix benestar i que no, cada dia són més les persones que prenen consciència de que elles han de responsabilitzar-se del què fan per trobar-se bé i viure millor.

En Xevi Verdaguer, divulgador de la medicina integrativa, ens va parlar desde aquesta mirada, es a dir, des de la responsabilitat individual: "Quantes coses fem bé al dia? Quanta salut he posat a la meva vida avui?

L'alimentació conscient vol mostrar nous hàbits i aliments que ens poden ajudar a millorar el nostre cos i combatre enfermetats a través de l'alimentació.

La conferència va ser per aturar-nos durant un parell d'hores per prendre consciència de la del què mengem,  de la importància dels aliments en la nostra vida diaria. 

"L'alimentació és la base per tenir una bona salut mental i física"

"Una alimentació variada i exercici diari de baixa intensitat són la base per tenir una bona salut emocional"


Si vols saber més s/ Xevi Verdaguer clicar aquí

Projecte solidari "Alimentació conscient" https://vimeo.com/169168076








Comentaris

  1. Moltíssimes gràcies per portar-nos en Xevi Verdaguer. Va ser una gran conferència magistral on vam apendre molt.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada