"La vida una Universit@rt"


 
La Vida, la nostra oportunitat. El temps, el material amb que trenem els somnis. Les altres persones, els terrissaires que participen en la creació de la nostra obra d'art. La nostra obra d'art: nosaltres mateixos.

Quina millor Universitat que la mateixa vida? La vida ens parla constantment i ens posa reptes als que hem de donar les millors respostes possibles. Viure és un do, la nostra més gran oportunitat. Som afortunats perquè podem deixar un llegat lluminós a les futures generacions, un llegat ple d'estima i sensibilitat per tot allò que és viu. Els adults eduquem a partir de la influència, a partir d'allò que fem amb nosaltres mateixos. És el nostre posicionament enfront allò que ens esdevé, són les nostres repostes les que els ensenyen. Què hem après en el nostre pelegrinatge? Quins mots hem capdellat? Quines emocions hem compartit? Quant d'amor hem regalat?

De tot això i molt més en parlarem en la conferència Jaume Soler i Lleonart

Fundador i President Honorífic de la FUNDACIÓ ÀMIBIT INSTITUT ECOLOGIA EMOCIONAL
Graduat en Psicologia, especialitats Empresa i Clínica. És creador de la metodologia de la “no implicació” que s’aplica amb molt d’èxit des de fa vint anys als Grups de Creixement Personal de la Fundació. Co-creador del model Ecologia Emocional. Conferenciant i escriptor autor de nombrosos llibres:
 

En aquest moment dedica generosament el seu temps a la Fundació, capacitant persones, formant formadors, i generant projectes socials que repercuteixin en la millora del ecosistema humà.
 Data:  22 de Setembre a les 20h30.
 Lloc:  Sala d’actes Consell Comarcal de l'Alt Penedès
            C/ Hermenegild Clascar (08720) Vilafranca del Penedès.
 Preu:  activitat gratuïta


...Jo què hi faig aquí?
cabdello mots
Quin fil tan llarg, la vida!
Joan Vinyoli

 

 

Comentaris