Regala't Benestar


L'Escola de Pares i Mares del Penedès, com molts de vosaltres ja sabeu, és una associació sense ànim de lucre que ofereix a les famílies xerrades, tallers i cursos impartits per persones expertes en l'àmbit de l'educació, creixement personal i educació emocional.

Cada any anem afegint novetats per millorar el nostre producte, que segueix sent bàsicament el mateix des de fa vuit anys: donar estratègies i recursos a les famílies per educar amb èxit als infants i/o adolescents.

El Nadal és temps de regals, i moltes vegades no sabem què fer. Heu sentit alguna vegada aquestes frases?: Què li regalem? Però es que té de tot! Doncs des de l'EscolaPiM us ho volem posar fàcil. Us proposem regalar Benestar: fer-los sòcis o sòcies de l'EscolaPiM. És un regal que afavoreix qui el rep però també afavoreix  les persones que l'envolten.

El preu són 20 euros (quota de soci a l'any)  i ofereix la possibilitat d'assistir a xerrades gratuïtes així com bonificacions en els preus dels cursos i tallers.

Els que esteu interessats podeu enviar un correus electronic a escolapim@gmail.com, fen constar en l'assumpte: Regal de Nadal.

La junta de l'EscolaPiM us desitja unes Bones Festes Nadalenques!!!










Comentaris