Èxit d'assitència en la Conferència de Borja Vilaseca.


Borja va compartir preguntes com:  què es la paternitat? com podem ser millors pares i mares? per a que serveix la educació ?  


Segons Borja, el problema de fons és el sistema educatiu actual que continua ancorat en la Era Industrial i en la Cultura del Tenir. Actualment estem vivint un període de transició, un canvi que ens porta cap a una nova Era, l '  Era del Coneixement basada en la Cultura del Ser.









Més de 150 persones van assistir a la conferència del passat dijous "El desafiament de l' adolescència"




Els nois i noies a l'adolescència busquen crear la seva identitat però a molts els hi fa por buscar les respostes a les seves preguntes en el seu interior, perquè han estat educats a buscar les solucions fora. Molts adolescents s'estan revelant, no van a l'escola, no treballen,  i es refugien en les drogues i l'alcohol.

Els adults tenim un gran repte en l'acompanyament dels adolescents:
Educar-los des de l'autoconeixement, des de la responsabilitat individual i desde l'Amor ajudant-los a extraure el seu potencial humà.




I si no vas poder venir a la conferència, pots escoltar l' entrevista prèvia que es va realitzar en el programa Gamma Extra de Ràdio Vilafranca. 

 Entrevista Borja Vilaseca
Clica la foto per escoltar l'entrevista



Comentaris