Bon Estiu!!!



Amb aquest post ens volem acomiadar d' aquest curs 2013-2014. 

Hi ha persones que diuen: a mi no m'agraden els comiats !!!,  n'hi ha d'altres que diuen:  hem de preparar un bon comiat!!!. Comiat, una paraula diferents interpretacions. Segons el diccionari significa deixar anar, en castellà despedida ==> des-pedir, soltar. 

Sota el nostre punt de vista creiem que és importantíssim saber deixar anar, saber desprendre's de tot allò que demà ja no ens servirà per poder continuar caminant endavant.

El Juliol i Agost, època perfecte per deixar anar, dies també per aprendre a deixar de fer,  dies pel descans i per a  desconnectar,.. però sobretot dies que han de servir per poder administrar als nostres infants molta vitamina T (temps). Us convidem des de aqui a que busqueu excuses i pretextos per estar amb els vostres infants. Pretextos com ara excursions, jocs, converses,.... La Vitamina T, per els nostres infants, es tant necessaria com l'aire que respiren.

Per la nostra banda aprofitarem per agafar  forces per poder preparar un potent curs 2014-2015.  En aquest nou curs continuarà estant amb nosaltres la pedagoga i filosofa Anna Mascaró, però a més a més, i tal i com es va fer aquest darrer curs, estaran amb nosaltres persones de diferents metodologies, que aportaran al nou curs novetats enriquidores i  lúdiques,  per a continuar avançant en aquest camí d'aprenentatge per a ser cada dia una mica millors mares i pares.

Us esperem al Setembre amb les bateries repletes d'energia positiva!!!.

Bon estiu!!!

Comentaris