Tots som Un.
Un antropòleg va proposar un joc als nens d'una tribu africana. Va posar una cistella plena de fruites prop d'un arbre i li va dir als nens que aquell que arribés primer guanyaria totes les fruites.
Quan va donar el senyal de córrer, tots els nens es van prendre de les mans i van córrer junts, després es van asseure junts a gaudir del premi.
Quan ell va preguntar per què havien corregut així, si un sol podia guanyar les fruites, li van respondre: UBUNTU, com un de nosaltres podria estar feliç si tots els altres estan tristos?
UBUNTU, en la cultura Xhosa significa: "Jo sóc perquè nosaltres som".
Foto: Un antropólogo propuso un juego a los niños de una tribu africana. Puso una canasta llena de frutas cerca de un árbol y le dijo a los niños que aquel que llegara primero ganaría todas las frutas. 
Cuando dio la señal para que corrieran, todos los niños se tomaron de las manos y corrieron juntos, después se sentaron juntos a disfrutar del premio. 
Cuando él les preguntó por qué habían corrido así, si uno solo podía ganar todas las frutas, le respondieron: UBUNTU, ¿cómo uno de nosotros podría estar feliz si todos los demás están tristes?
 UBUNTU, en la cultura Xhosa significa: "Yo soy porque nosotros somos."

Comentaris