Com prevenir els conflictes en la família


Rosa Jové
Llicènciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, especialitzada en psicologia clínica infantil i juvenil i psicopediatria.

Autora de entre altres llibres de: "Crianza Feliz" "Dormir sin lagrimas" "Ni rabietas ni conflictos" "La cuna vacía"...D'igual manera que aprenem a caminar i a anar en bicicleta, també podem aprendre a gestionar els nostres desitjos i a negociar amb les persones del nostre entorn.

Quan una criatura està irritable, de fet, busca satisfer les seves necessitats no cobertes. Les "rabietes" que tant desesperen als adults són de fet les idees pròpies de la criatura, sovint enfrontades als desitjos dels pares i mares.

A cada etapa de creixement els infants tenen uns desitjos i unes necessitats, i compten amb unes determinades habilitats per gestionar-ho. Als adults els interessa que aprenguin en cada una de les etapes allò necessari per afrontar la següent, com en qualsevol altre procés. Els conflictes són afortunadament inevitables i imprescindibles per créixer com a persones, per això s'ha de veure el conflicte com una oportunitat d'aprenentatge.

Hi ha tot un recorregut, des del moment en que el bebè estira el braç demanant quelcom fins a l'adolescent que pren les seves pròpies decisions i l'adult dialogant. I aquest aquí comença a casa. 

Dia: 26 de Maig 
Hora: 17h30 
LLoc: C/ Escorxador, 19 (08720) Vilafranca del Penedès. 
El preu per accedir a la xerrada és de: 12 euros per persona.
- dues persones 20 euros.
- tres persones 27 euros.
- quatre o més de quatre 32 euros.

En aquesta ocasió tota la venda de entrades serà anticipada.

Pots comprar la teva entrada des d'avui fins les 12hPM del dia 23 de Maig.
 Xerrada Rosa Jové " Com prevenir conflictes en la familia"


SORTEIG D'UN LOT DE LLIBRES

Al finalitzar la conferencia es farà un sorteig de lot de llibres de la ponent gentilesa de la llibreria La Cultural de Vilafranca del Penedès.

INFORMACIONS i OBSERVACIONS

Per a que les activitats es puguin realitzar cal un mínim de participants. Si es donés el cas d'haver de suspendre l'activitat per aquest motiu, els diners seran retornats prèvia presentació del justificant del pagament.

Aforament limitat. Places limitades.

En cas d'excés es computarà per rigorós ordre d'inscripció

No es retornen els diners abonats per causes alienes a l'entitat.

Participant en les activitats de l'EscolaPiM estàs col·laborant en la continuïtat del projecte social de l'associació.

Per a qualsevol aclariment o consulta podeu enviar un correu a : escolapim@gmail.com 

Moltes gràcies per la teva confiança.

Comentaris